Здравей, Нели! Искам да ти благодаря за импулса, който ми даде!

zlatka-predi-sled-nachaloto

Започнах програмата Clean 9 на 18 юли 2017 г.! Бях твърдо решена да направя нещо ново. Взех решение да насоча всичко свързано с моето здраве и самочувствие в правилната посока. Липсата на достатъчно движение и хормоналният дисбаланс за моите години (48) започнаха да ми се отразяват. Неусетно започнах да се примирявам с всеки новопоявил се килограм. Естрадиолът ми беше с кошмарни стойности. Десет дена преди цикъл се чувствах като газена с влак, без енергия и депресирана, в допълнение готова да рева и да се карам с всеки около мен. Най-трудно е да започнеш, точно за това ми помогна тази програмата. Наистина се прави лесно, не се изисква нищо специално или да си експерт. Много съм доволна от ръководство към нея. Бях 65.200 кг (при ръст 158). За 9-те дни стопих повече от 4 кг мазнини.

Направих продължението FIT15, за да затвърдя резултата и дори  стопих  още 1.200 кг мазнини. Миналото лято се криех от обектива, а това се забавлявах истински!

Zlatka-predi-sled

Сега, почти 5 месеца по–късно, мога да кажа, че се храня пълноценно, движа се и имам енергия, и желание за всичко. Лошите 10 дена преди цикъл не ги усещам. В момента съм общо с 6.200 кг мазнини по-малко и метаболитната ми възраст е 33 г. ! За последния свален килограм нямам никаква вина, изчезна неусетно. Бях чувала, че като имаш добра обмяна на веществата, тялото гори неусетно, сега вече го изпитах! Чувствам се истински щастлива, че годините вече не определят вида и самочувствието ми!

zlatka-sega

Искам да уточня, че замерванията съм ги правила с професионален телесен анализатор.

― Златка Горанова