Често задавани въпроси за Clean 9

Колко килограма мога да отслабна с Clean 9?

Всеки, на когото разказвам как съм отслабнала аз, ми задава този въпрос. Твоя резултат в деветия ден на Клийн 9 зависи от няколко фактора:

  1. Колко стриктно изпълняваш програмата.
  2. Правиш ли поне 20 минути физически упражнения и имаш ли двигателна активност по принцип.
  3. Зависи също от спецификата на твоя собствен организъм, ако задържаш доста вода ще отслабнеш повече. Зависи също така колко килограма наднормено тегло имаш, ако си в норма, няма как да очакваш да свалиш 5 кг.

Аз свалих 4 кг, виждала съм резултат на една дама, която беше свалила 9, но както вече споменах при всеки е различно. Обикновено хората в норма, тези които правят Клийн 9 с цел пречистване, свалят около 2 килограма. Хора с някакво наднормено тегло свалят обичайно от 3 до 6 кг. Не бива да забравяш, че става дума за период от 9 дни!

Ако много ми се дояде сладко, може ли да си хапна?

На този въпрос винаги отговарям – да. За можене може, друг е въпросът какви ще бъдат последиците от това. Дори и след хапнатата тортичка да се опиташ да компенсираш с по-малко храна, за да ти се получат калориите в края на деня колкото би трябвало, добре е да знаеш, че в случая разваляш целия процес на действие на добавките. Продуктите от Клийн 9 вкарват организма ти в състояние, в което той черпи енергия от мазнини, аз например свалих доста вътрешни мазнини, хапвайки дори само един шоколадов бонбон ти прекъсваш този процес, защото подаваш по-лесен източник на енргия и излизаш от процеса на черпане на енергия от мазнини за 24 часа. А има и още една причина да не ядеш сладко. Хапвайки бърз въглехидрат, инсулинът в организма рязко се покачва, а това е свързано с последващо подаване на сигнал за глад, т.е. едновременно нарушаваш топенето на мазнини и минути по-късно чувстваш глад.

Може ли да направя програмата без да пия фибрите?

Клийн 9 е съставена от 5 продукта, които действат синергично, т.е. действието им е най-ефикасно, когато си взаимодействат. Възможно е да се изключат фибрите, но имай предвид, че това може да повлияе на резултата ти. Освен това така намаляваш прочистващия ефект на програмата – фибрите заедно с алоето почистват като прахосмукачка червата ти отвътре.

По време на Clean 9 може ли да пия кафе?

Определено смятам, че може, стига да е само едно на ден. Кафето повлиява термогенезата, т.е. топенето на натрупаните мазнини. Не е случайно, че в един от продуктите в програмата – Форевер Терм има кафе. Тази добавка действа доста ободряващо, защото в нея освен кафе има и зелен чай и гуарана. Затова внимавай с броя на кафетата.

Как стои въпросът с алкохола по време на Клийн 9?

Този въпрос ми задават много често. Както вече споменах няколко пъти, идеята на програмата е пречистване, а алкохолът е един от токсините, с които доброволно сме свикнали да се тровим. Затова е най-добре за 9 дни да забравиш за алкохола. Ако все пак по време на Клийн те поканят на парти, което не можеш да откажеш, една чаша вино вечер не е толкова голяма беля, стига да е след третия ден, защото през първите два дни е същинското пречистване, а след това постепенно се включва и обичайна храна. Внимавай обаче с калориите 1 чаша вино е между 60 и 68 килокалории!

Подходяща ли е тази програма за всеки?

Клийн 9 може да направи всеки освен бременни, кърмачки и хора със специфични заболявания. Ако страдаш от хронична болест, обърни се към твоя лекар за мнение.

Ако имаш още въпроси към мен, попълни този формуляр, за да се свържа с теб и да ти отговоря.