Поръчка на програмата за отслабване F15 с отстъпка

IMG_3233

Ти избра да купиш F15 като специален клиент, за целта стани член на моя НоваФитФорма клуб във Форевър и ползвай 15% отстъпка. Включи се на този линк https://flp.bg/bg/join/.

Напълно безплатно е! Нека формулярът не те смущава, действително ставаш клиент на отстъпка. В момента регистрацията за клиенти и за бизнес партньори е една.

Попълни своя мейл във формата. Веднага след това влез в мейла си, където ще получиш съобщение с линк за потвърждение и вход в онлайн магазина.

В електронната бланка, която ще се отвори, въведи необходимите твои данни. В полето адрес въведи адрес за кореспонденция (банковата сметка не е задължителна) и направи първата си поръчка. Системата ще ти предложи да направиш най-изгодната за теб покупка – стартовия пакет на Форевър. За да поръчаш програмата за отслабване F 15 влез в раздел „Контрол на теглото“ (вляво) и избери пакет F15 според интензивността на физическото натоварване – за начинаещи с ванилия (код: 528) или шоколад (код: 529), за средно напреднали с ванилия (код: 532) или шоколад (код: 533), за напреднали с ванилия (код: 536) или шоколад (код: 537). Със стрелките можеш да промениш бройката на пакетите, които искаш да купиш.

В графата спонсор ще ти бъдат необходими моето ID 359000023279 и имена – Нели Хинова.

След като избереш желаните продукти, системата ще те ръководи към лесното приключване на поръчката ти.

До 24 или до 48 часа по твой избор ще получиш поръчката заедно с два екземпляра на формуляра за регистрация. Единият остава за теб, а другият ще бъде взет от куриера и върнат в офиса на Форевър.

Пожелавам ти с енергия и ентусиазъм да постигнеш желаните килограми!

P.S. Ако жевееш в чужбина също можеш да ползваш отстъпка. Потърси връзка с мен, за да ти обясня отделните стъпки.