Вземи с отстъпка

Ако вече знаеш кой пакет е подходящ за теб или искаш да купиш отделни продукти на стойност общо над 88 лв, стани член на моя НоваФитФорма клуб във Форевър и ползвай 15% отстъпка. Включи се на този линк https://flp.bg/bg/join/.

Напълно безплатно е! Нека формулярът не те смущава, действително ставаш клиент на отстъпка, без ангажименти за обороти, без такси и абонаменти. В момента регистрацията за клиенти и за бизнес партньори е една.

Попълни своя мейл във формата. Веднага след това влез в мейла си, където ще получиш съобщение с линк за потвърждение и вход в онлайн магазина.

В електронната бланка, която ще се отвори, въведи необходимите твои данни. В полето адрес въведи адрес за кореспонденция (банковата сметка не е задължителна) и направи първата си поръчка. Системата ще ти предложи да направиш най-изгодната за теб покупка – стартовия пакет на Форевър. А ако имаш друго предпочитание, продуктите са разделени в категории, за да ти е лесно да се ориентираш и избереш.

В графата спонсор ще ти бъдат необходими моето ID 359000023279 и имена – Нели Хинова.

Избери желаните продукти по отделните категории от менюто вляво. Със стрелките можеш да промениш бройката на всеки отделен продукт, който искаш да купиш.

След като избереш желаните продукти, системата ще те ръководи към лесното приключване на поръчката ти.

До 24 или до 48 часа по твой избор ще получиш поръчката заедно с два екземпляра на формуляра за регистрация. Единият остава за теб, а другият ще бъде взет от куриера и върнат в офиса на Форевър.

Ако жевееш в чужбина също можеш да ползваш отстъпка. Потърси връзка с мен, за да ти обясня отделните стъпки.