Отслабвай с Нели

Преди да отслабна се чувствах тромава и отпаднала, нямах енергия и дори три кафета сутрин не можеха да ме събудят. Често страдах от главоболие и ми беше трудно да се концентрирам.

Ако и ти се чувстваш така, значи си на правилното място. А и да нямаш точно моите оплаквания, прочистващата програма Clean 9 може да направи всеки. Моята голяма дъщеря също я прави, за да разтовари тялото си от токсини или да се отърве от натрупаните 2 килограма от преяждането по празниците.snimki_predi-sled

Както вече разказах за мен, през май започнах пречистващата програма Клийн 9, включвайки се в предизвикателството #НоваФитФорма. Бях чувала клишета от сорта: „Това не е диета, а решение.“ или „Тялото ти ще се детоксикира.“, но не вярвах и не вниквах в смисъла им. Знаех, че програмата е пречистваща и че първите два дни не се яде обичайна храна, и това ме плашеше, защото аз не мога да гладувам, прилошава ми от глад.

Когато започнах програмата бях много стриктна и изпълнителна, и добавките проработиха, не чувствах глад заради гарцинията и още на третия ден тежах 2 кг. по-малко. Нямах време за спорт и затова сутрин правех упражнения по 20 минути, както е препоръчано в книжката на Clean 9, но не правех упражненията показани в сайта на Форевър, защото те бяха трудни за мен, имах травма на дясно рамо и болки в коленете. Правех други по-леки упражнения, които ще се постарая да публикувам в блога за тези, които имат нужда.

В края на Клийн 9 тежах 4 кг по-малко и енергията ми се беше завърнала, затова продължих с ФИТ 15. Дните ми протичаха по нов начин, започваха с упражнения и продължаваха с настроение. С изненада открих, че за 24 часа от денонощието мога да свърша и преживея много повече срещи, ангажименти, задачи и развлечения, а и да успея да се наспя. Вече не се събуждах уморена.

Статистиката на моята промяна е впечатляваща и в числа: разлика в килограми преди и след – 8 кг, разлика в обиколки общо – 25 см, като само в талията разликата е 9 см, метаболитна възраст преди – 49 години, метаболитна възраст след – 33 години! След като отслабнах имам сила, желание и самочувствие да спортувам по-сериозно, а не само скрита от очите на другите в хола. IMG_1344

Ако и ти имаш нужда от отслабване или просто искаш да разтовариш тялото си от токсините, разгледай програмите с които аз успях, FOREVER FIT – съвременни програми за прочистване, хранене и отслабване, разработени от диетолози и нутриционисти, и произведени под най-строг контрол на качеството:

Клийн 9 / Clean 9

ФИТ 15

Разгледай, прочети и ако имаш въпроси, потърси връзка с мен.

Ако вече знаеш какво искаш за себе си, можеш да пазаруваш с отстъпка.